– Inspirerende å besøke Bodø/Glimt

Tre dagers spill med Bodø/Glimts akademitrenere var hva som sto på plakaten for deltakerne under tredagerssamlingen i høstferien.

INSPIRERT: De lokale 12- og 13-åringene kom tilbake fra Bodø full av inspirasjon etter å ha vært på treningssamling i høstferien. Bak fra venstre: Sondre Berg (Kilkameratene), Noah Olsen (Skånland), Filip Solemdal (Landsås), Tobias Kræmer Johnsen (Landsås), Lucas Sørensen (Landsås) og Johannes Lindquist (Landsås). Foran fra venstre: Magnus Valhovd (Medkila), Jonas Vasseng (Medkila), Gabriel Helland Nilsen (Medkila) og Fredrik Killi (Skånland). Foto: Inge Lindquist  Foto: Inge Lindquist

sport

Å få oppleve arbeidet i Norges desidert beste klubb for øyeblikket, var noe som virkelig hadde en positiv effekt for deltakerne.

– Vel 50 deltakere fra Hålogaland fotballkrets og Nordland fotballkrets deltar på denne tredagerssamlingen. Her har har de unge fotballspillerne fått oppleve dette anerkjente akademiet til klubbene, sier Landsås-trener Espen Solemdal.