Rigmors bønn fra talerstolen: – Dere kan gjøre Harstad attraktiv hele livet

Ja til idrettshall med turn og ja til isidrettene i høst blir svært viktig, var budskapet til politikerne fra idrettsrådsleder Rigmor Hansen Aarrestad.

TALTE: Regulert i samarbeidsavtalen mellom Harstad Idrettsråd og Harstad Kommune er en årlig orientering om idrettsrådets arbeid i kommunestyret. Denne hadde styreleder Rigmor Hansen Aarrestad torsdag, og hun minnet politikerne om hva de sa i valgkampen om nye anlegg.  Foto: Frank R. Roksøy

sport

Hansen Aarrestad var invitert til en informasjonsrunde i kommunestyremøtet i Harstad torsdag ettermiddag. Hennes misjon var å minne politikerne om viktigheten av høstens vedtak.

I neste kommunestyremøte skal politikerne vedta kommunedelplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet for perioden 2020–2030. I høst skal også et konseptvalg bestemmes for ny idrettshall i Seljestadfjæra ved en ny videregående skole.