Konkurrerte for første gang på sju-åtte måneder

Gleden over å være tilbake i konkurransebassenget ga utslag i gode resultater.

TROPP: Harstads svømmere i den første konkurransen etter gjenåpningen for idretten. Bak fra venstre: Trener Bodil Marcussen, Viola Knutsen Storstad, Isabel Berntsen og Celina Berg Nøkleby. Foran fra venstre: Felix Berntsen, Mina Chantikul Evensen, Hedda Njålsdatter Soltun, Henrikke Markussen, Felin Gjærum, Tina Olsen og Lise Marcussen. Halvard Bygdnes og Edvard Mustaparta var ikke til stede da bildet ble tatt. 

sport

Utøvere fra Harstad Svømmeklubb og Kvæfjord Svømmeklubb har ikke svømt for pallplasseringer eller sett konkurrentene siden stevner i januar og februar. I helga var gjensynsgleden stor under krets- og regionsstevnet i Tromsø, som er det første siden koronapandemien sendte svømmerne opp av vannet og ut av bassengene 12. mars.

Ekstra treningstilbud

Gjengen fra Harstad kom hjem med 38 personlige rekorder for barn- og ungdomssvømmere. Senior Halvard Bygdnes var bare 27 hundredels sekunder fra personlig rekord på 50 meter bryst. Tiden 31,03 er fire tidels sekund fra kvalifiseringskravet for norgesmesterskapet.