– Dette løpet er kommet for å bli

Historiens andre Harstad Summit Trail Marathon beviste med all tydelighet at dette er en konkurranseform mange ønsker å delta i.

showet: Stian Dahl Sommerseth vant halvmaraton med over fem og et halvt minutt og tok seg tid til å showe litt da han krysset mållinja. 

sport

Med over 200 deltakere inkludert trimklassen på startstreken var arrangørene allerede før konkurransen startet mer enn godt fornøyd med oppslutningen. Løpsansvarlig Geir Johansen, som også har satt løypene som løpes, er godt fornøyd med årets arrangement.

– Bør klare det dobbelte

– De mange positive tilbakemeldingene vi får fra løperne tyder på at vi har fått til noe med dette arrangementet. Responsen i forkant var utrolig stor, men på grunn av koronarestriksjonene måtte vi sette en grense på antall deltakere.