– Riktig belastning er en nøkkel for å levere solide prestasjoner

– Medkila-kvinnene er nødvendigvis ikke bedre trent enn tidligere. Men de har mer overskudd og mindre fysiske plager.

FYSISK TRENER: Matias Olsen har kommet inn i Medkila-laget og har levert en solid jobb siden han kom inn som fysisk trener i Medkila. Han får en god bit av æren for at skadelistene har blitt kortere og at laget spiller med et større overskudd enn i tidligere sesonger. – Det er viktig å individualisere, og gi hver enkelt spiller den riktige treningsbelastningen. Det har stor innvirkning på spillernes prestasjoner, sier Olsen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Medkila kvinners fysiske trener, Matias Olsen, om Medkila kvinners framtoning denne sesongen. De er et ubestridt topplag i 1.-divisjon. Det sørget sist søndags 2-1-seier mot Øvrevoll for.

– Det er mulig at dette var en heldig seier. Så ligger det også en sinnssyk innsats bak denne seieren. Dette er en kamp som vi ikke hadde vunnet om vi hadde levert en kamp på 80 prosent innsats. Men laget står i det, og gjennomfører til seier. Det er utrolig artig å kunne vippe denne viktige kampen vår vei. Og du kan tro at stemningen i garderoben var god etter kampen, sier Olsen.