Berntsen blir ikke med til Oslo

Når Medkilas kvinner drar til Oslo for å spille en viktig kamp mot Grei, er det kun to spillere som ikke er med i vurderingen til kamptroppen.

Sara Berntsen mot Grei. Medkila vant 2-1. 

sport

For midtbanemotoren Sara Berntsen (bildet) er fortsatt ikke helt kampklar etter lyskestrekken hun har slitt med over litt tid, og blir ikke med kvinnelaget til Oslo. Det samme gjelder også for Emilie Dahl, som ikke er kampklar etter at hennes albue var ute av ledd.

– Vi må skjerpe opp noen småting som vi har vært litt slacke på den siste tida. Så må vi være mentalt påskrudde og klar til kamp .

På en god dag skal det absolutt være mulig å hente hjem en trepoenger. Men Grei er også et varierende lag som kan slå de beste og tape for de svakeste. Men på vårt beste så vinner vi, sier Margunn Haugenes.