HIL-juniorene fortsatt ubeseiret

Ny sterk borteseier, og HIL fosser videre i U20-serien i fotball.

VINNERLAG: Amar Zulovic, Jesper Lie Aspelund og Micael Risbøl kan glede seg over juniorenes sjette seier på like mange kamper i U20 og G19-seriespillet.  Foto: HIL

sport

Juniorlaget slo Leknes 3–0 på bortebane fredag kveld, og laget står med tre strake seirer og solide 12–2 i målforskjell når halve seriespillet er gjennomført.

Det sto lenge 0–0 i Lofoten, men det løsnet for HIL i siste halvdel av andre omgang. Amar Zulovic gjorde 1–0 i det 69. minutt. Ni minutter før full tid doblet HIL etter en skåring signert Steffen Aronsen. Tre minutter før full tid ble Zulovic tomålsskårer.

Zulovic skåret også da HIL slo Mjølner 3–1 på bortebane i forrige serierunde, og er sammen med Andreas Jenssen fra samarbeidslaget Landsås/Skånland/Ibestad toppskårere i den eldste juniorserien hittil i høst.

Andreas målfarlig i SOIF-drakt

Andreas Jenssen var innom a-laget til SOIF i vinter, men tok aldri overgang. Lørdag fikk han likevel prøvd seg i SOIF-drakten.


HILs rekrutter gjør det skarpt også i 19-årsserien. Også her er det blitt tre seirer av tre mulige, og målforskjellen er 11–3 så langt. I G19-serien spilles det om kretsmesterskapstittelen.