Andreas målfarlig i SOIF-drakt

Andreas Jenssen var innom a-laget til SOIF i vinter, men tok aldri overgang. Lørdag fikk han likevel prøvd seg i SOIF-drakten.

SKÅRET: Andreas Jenssen ga tommelen opp da han skåret for Landsås/Skånland/Ibestad i forrige serierunde - da i trøya til Landsås. Sondre Bjørkelund nærmest.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Ibestadværingen skåret to mål da felleslaget Landsås/Skånland/Ibestad tok imot Mjølner på Evenskjer kunstgress i den nye U20-serien lørdag ettermiddag.

Jenssen viste hvorfor han var Ibestad og 5.-divisjons toppskårer i fjor da han brukte fart og avslutteregenskaper til først å utlikne til 1-1, for så å gi hjemmelaget ledelsen 2–1.

Kunstgresset i Skånland kunne ha blitt hans hjemmebane på nasjonalt nivå i 3.-divisjon i år. Det ble derimot med en liten prøve på trening. Jenssen valgte å bli værende i moderklubben, og senere har sesongen til SOIF uansett vært satt på vent siden mars på grunn av koronasituasjonen.

Men som i de foregående rundene endte det med tap for det nykomponerte samarbeidslaget. Mjølner snudde til ledelse 4–2. Litt spenning ble det mot slutten da Morten Ankerstrøm reduserte til 3–4 med et velplassert skudd. Det ble bare en parfymering av resultatet, og Landsås/Skånland/Ibestad står uten poeng etter tre runder og halvspilt serie.

Andreas Jenssen har for øvrig skåret tre av de fire målene til laget hittil i sesongen. Det fjerde var et selvmål.