Idrettspresidenten ber om litt mer tålmodighet: – Vi lar håpet leve ei uke til, sier Kjelseth

Divisjonsforeningen var klar for å sette strek for breddefotball torsdag, men avventer en uke til i håp om å få i gang treninger.

– SETT STREK: Hvis det var opp til Divisjonsforeningen og styremedlem Hugo Kjelseth, kunne sesongen vært blåst av nå – uten at den kom i gang i 2020 for breddefotballen. 

sport

Myndighetene vil fortsatt ikke gi grønt lys for gjenåpning av kontakttrening for voksne over 20 år i breddeidretten, meddelte regjeringen torsdag. Styremedlem Hugo Kjelseth i divisjonsforeningen, som er interesseorganisasjonen for klubbene hovedsakelig i 2.-divisjon og 3.-divisjon, sier fredag kveld at der og da kunne punktum vært satt. I så fall ville ikke foreningen akseptert flere utsettelser, og dermed avlyst 2.-divisjon for kvinner og 3.-divisjon for menn.

– Syltynt

– I dialog med fotballforbundet er vi enige om å vente til i slutten av neste uke etter ønske fra forbundet. Ved forrige korsvei sa vi at siste frist er medio september, og det er jo noen dager til, sier Kjelseth.