Håndballgruppa i Kvæfjord er kommunens største idrettsaktør:

Oppturen bare fortsetter

Etter at håndballgruppa startet å blomstre, har de aldri trengt å se seg tilbake.

HÅNDBALLJUBEL: Håndballgruppa i Kvæfjord har utviklet seg til å bli kommunens største avdeling av Kvæfjord IL. Det er både trenere og spillere klubben J13- og J14-årslag godt fornøyd med. Bak fra venstre: Bak fra venstre: Mariene Domingo Fausto, Amanda Marie Kokkim Estensen, Sofie Kjærvik Pettersen Midtre rad fra venstre: Sabrina Asmlash, Susann Berntsen, Gabriella Pettersen og Mathilde Fjellheim Rørnes. Fremste rad fra venstre: Olivia Biegala, Athelie Elvenes Stoltz, Frida Sannes Melå og Rigmor Strand. Foran: Trenere Christine Elvenes og Ann-Therese Jenssen. Foto: privat 

sport

Det er konklusjonen som Ann-Therese Jenssen og de andre ildsjelene i Kvæfjord ILs håndballgruppe har gjort etter at de opplevde en voldsom vekst i antallet håndballspillere. I løpet av en toårsperiode – fra 2015 til 2017 – opplevde man at det gikk fra null til vel hundre håndballspillere i gruppa. Da hadde man også opplevd å ta sin posisjon som kommunens ledende idrettstilbud, med i alt 11 ulike lag.

– Vi opplever at mange slutter opp for tida. Men mens det før var stigende, er det slik at vi holder et stabilt høyt medlemstall nå, sier styremedlem i håndballgruppa, Ann-Therese Jenssen.