Fotballforbundet anbefaler ikke Glimt-samlingen

Lokale fotballspillere er invitert til eliteserieklubben Bodø/Glimt. Trolig utgår samlingen i høstferien.

UTTATT: Her er de lokale spillerne Bodø/Glimt har kalt inn til samling i høstferien. I midten Johannes Lindquist fra HIL, som spiller for samarbeidslaget Landsås/HIL. Øverst fra venstre: Tobias Johnsen-Kræmer fra Landsås/HIL, Lukas Sørensen fra Landsås i duell med Sondre Berg fra Kilkam, Noah Elias Olsen og Fredrik Andreassen Killie fra Skånland. Nede fra venstre: Elias Vasseng fra Medkila, Gabriel Helland Nilsen fra Medkila og Filip K. Solemdal fra Landsås/HIL.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø Therese Flygel og HIL-akademiet

sport

Harstad Tidende og ht.no meldte mandag om uttaket til den såkalte Salten Aqua-samlingen – Glimt Extra, som er for utvalgte spillere i født i 2007 og 2008.

Målsettingen med tiltaket er, ifølge et skriv fra Bodø/Glimt i samarbeid med Nordland Fotballkrets og Hålogaland Fotballkrets, å være et referansepunkt, samt å gi inspirasjon for de største talentene i Nordland og Sør-Troms.