Lia Brage opplever medlemsboom:

Blomstrer i koronatida

Siv Olsen kan juble over at håndballlspillerne strømmer til i ei tid hvor andre opplever frafall.

OFFENSIV: Lia Brage-leder Siv Olsen er tilfreds med at håndballaktiviteten er godt i gang. Hun er også glad for at barneidretten er prioritert, og at seriespillen på håndballfronten etter hvert skal settes i gang. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det er nemlig ikke alle forunt å oppleve at medlemsmassen øker i ei tid hvor det for mange er vanskelig å opprettholde aktiviteten på samme måte som før koronatida. Det kan imidlertid Olsen og Lia Brage etter at de for alvor satte i gang høstsesongen i forrige uke. Tirsdag ettermiddag var hallen full av ivrige, unge håndballspillere fra nordsida av byen som gledet seg til komme i gang med håndballsesongen.

– Det er veldig hyggelig å se at så mange nå slutter seg til vår aktivitet. For vi opplever økt oppslutning hos de fleste av våre lag, sier Olsen om utviklingen, mens hun ser at Amund Almå fyrer av et velrettet hoppskudd mot nettmaskene.