Disse lokale 12-13-åringene er invitert på samling av Bodø/Glimt

De største talentene i Nordland og Sør-Troms skal få inspirasjon av Bodø/Glimt.

UTTATT: Her er de lokale spillerne Bodø/Glimt har kalt inn til samling i høstferien. I midten Johannes Lindquist fra HIL, som spiller for samarbeidslaget Landsås/HIL. Øverst fra venstre: Tobias Johnsen-Kræmer fra Landsås/HIL, Lukas Sørensen fra Landsås i duell med Sondre Berg fra Kilkam, Noah Elias Olsen og Fredrik Andreassen Killie fra Skånland. Nede fra venstre: Jonas Vasseng fra Medkila, Gabriel Helland Nilsen fra Medkila og Filip K. Solemdal fra Landsås/HIL. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø, Therese Flygel og HIL 

sport

Høstferien vil foregå i fotballens tegn for 53 fotballspillere født i 2007 og 2008 fra Hålogaland og Nordland.

Ni av disse kommer fra lokale klubber i Harstad og Skånland.