Bernhof Hansen suveren klassevinner i Skaidi Extreme:

– Han er sjokkerende god

– Denne prestasjonen er det all grunn til å heve øyenbrynene over.

SUVEREN: 58-årige Bernhof Hansen fra Harstad Cykleklubb er mannen som setter standarden i terrengritt på sykkel. Regionalt er det de færreste, uansett alder, som klarer å matche syklisten. I helga leverte han et terrengritt under Skaidi Extreme i Vest-FInnmark, som fikk sykkelfolket til virkelig å heve øyenbrynene. Arkivfoto: Solveig Marie Hokland Larssen 

sport

Det sier Harstad Cykleklubbs Geir Kristian Gotliebsen, og refererer da til Bernhof Hansens deltakelse i årets Skaidi Extreme. Under det knallharde terrengrittet over 40 kilometer gikk han hen og ble nummer ni totalt i konkurransen, hvorav fem proffsyklister var foran han på lista. Ifølge Gotliebsen er det all grunn til å heve øyenbrynene for den prestasjonen som klubbkameraten sto for i Finnmark denne helga.

– Det var rundt 200 deltakere til start under årets utgave av sykkelrittet. Bernhof slår de aller fleste som er 20–30 år yngre enn seg, og imponerer virkelig i terrenget her, sier Gotliebsen om 58-åringen.