Forlenger utlånsavtale – tilbake til slaget om Nord-Norge

Medkila vil teste Sara Berntsen på oppvarmingen, og håper midtbanespilleren kan starte mot Fløya i det som kunne blitt hennes siste kamp for klubben.

GJENSYN: Sara Berntsen har vært god både med og uten ball sentralt på midtbanen til Medkila. Nykommeren er delvis tilbake fra skade til prestisjekampen mot Fløya. Her fra 2-1-seieren over Grei før en skade satte henne på sidelinja. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Berntsen har vært ute av spill etter 2-1-seieren over Grei, og uten leiesoldaten fra Grand Bodø har Medkila tapt to kamper på rad.

Lørdag ettermiddag står slaget om Nord-Norge når Medkila reise til Tromsø for å møte Fløya. Berntsen er i troppen, men vil neppe spille mer enn maksimalt halve kampen, opplyser trener Margunn Haugenes.