Brenner for å løfte sykkelsporten i regionen opp til nye høyder

Jan Inge Hansen skal være med på å løfte regional sykkelsport til nye høyder.

ENGASJERT: Harstad Cykleklubbs nestleder, Jan Inge Hansen, er en mann med flere jern i ilden. I tillegg til å være nestleder i den lokale sykkelklubben, er han også styremedlem i Border Crossing Challenge (BCC). - Ønsket om å løfte sykkelsporten i regionen er det som driver meg, sier Hansen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Hansen er mest kjent som nestleder i Harstad Cykleklubb, hvor man har gjort store løft både sportslig og ikke minst på anleggssida. Men det som ikke er like kjent er at Hansen er sentral, også utenfor Harstads grenser. Han er også styremedlem i Border Crossing Challenge (BCC), som i en årrekke har vært en idrettskonkurranse hvor man har krysset grensa mellom Norge og Sverige.


Avlyser VM-kvalifisering i Harstad

Det blir ingenting av VM-kvalifiseringen i pumtracksykling på Blåbærhaugen.


– Dette har jeg engasjert meg i fordi jeg har lyst til å være med på å løfte opp regionens sykkelsport, sier Hansen.