Maria skal gjøre hva hun kan for at Hønefoss slår gamleklubben

En Maria Hustad i skåringsform er blant det som venter Medkila når de tar imot Hønefoss på Harstad stadion søndag.

SEIERSJAKT: Maria Hustad har vært i skåringsform den siste tida for Hønefoss. Nå venter Medkila på andre banehalvdel når klubben gjester Harstad stadion for 1.-divisjonskamp. Arkivfoto: Tonny Kristiansen/Hønefoss BK 

sport

For den mangeårige Medkila-spilleren føles det unektelig rart å skulle gå ut på Harstad stadion som gjest denne gangen. Samtidig legger hun ikke skjul på at hennes første møte med Medkila i motstanderlagets klubbdrakt er noe som hun ser fram til.

– Jeg gleder meg til å endelig få møte gamleklubben som spiller, sier Hustad om den kommende utfordringen, sier Hønefoss-spilleren, som kom hit i januar fra Oslo-klubben Lyn.