Syns det er på tide å få fram nye profiler. Kandidatene er klare

Sju lokale fotballtrenere får VM-helten Dan Eggen som veileder når de skal utdanne seg videre.

KVALIFISERING: For å komme inn på neste del av trenerutdanninga må kandidatene vise at de har noe der å gjøre. Det klarte disse. Fra venstre: Christoffer Ervik fra Kilkam, Eirik Risbøl fra Landsås, trenerutvikler Tom Stenvoll, spillerutvikler Børje Sørensen og Matias Olsen fra Medkila. Foto: Frank R. Roksøy 

sport

Hålogaland Fotballkrets arrangerte forkurs til b-trenerutdanninga i forrige uke. Nå er det klart hvem som kom gjennom nåløyet.

Trenerutvikler Tom Stenvoll og spillerutvikler og tidligere landslagstrener Børje Sørensen fulgte kandidatene på feltet før silingen ble foretatt. Christoffer Ervik fra Kilkam, Eirik Risbøl fra Landsås, Matias Olsen fra Medkila, Hugo Thode Hansen fra Medkila, Einar Helge Lunde fra Landsås, Eirik Christensen fra Grovfjord og Håkon Mikalsen fra HIL er tatt ut til utdanninga, som skal foregå i kommende halvår.