–Skeptisk til oppstart nå

Harstad Damefotball, Kilkameratene og Medkilas rekrutter skal trolig sesongåpne før lag som HIL, Landsås og Grovfjord på herresida. Det skaper forundring hos både trener og ildsjel.

SKEPTISK: Harstad Damefotball, herrepresentert ved Guro Jakobsen, er ikke spesielt klar for å hive seg i gang med fotballsesongen på denne sida av nyttår. – Å hive seg i gang med aktivitet vil føre til en overhengende fare for å bli skadeplaget, sier ildsjel Margrethe Steinkjær. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Onsdag kom beskjeden om at fotballen anbefaler å åpne opp 3.-divisjon menn og 2.-divisjon kvinner for seriespill i den første fasen av idrettens gjenåpning. Det betyr i praksis at 2.-divisjonslagene skal dra fram fotballdrakt og leggskinn for å spille seriefotball samtidig som Skånland i 3.-divisjon.

– Jeg holder på ingen måte pusten i forhold til gjenåpningen. Her er min personlige mening at regjeringen har skutt seg selv i foten, og har tidligere gjort noen skikkelig rare valg angående gjenåpningen, sier Harstad Damefotballs trener, Erlend Aspaker Nilssen.