Idrettens prioriteringer er klar: – Forandrer lite for vår del

– Vi venter på en avklaring på om det blir sesong. Dette holder oss forsatt på pinebenken.

UFORANDRET: Erik Hustad mener at situasjonen er uforandret og krevende for Skånland i 3.-divisjon. Idrettens prioriteringsliste for en videre åpning av idretten, viser at 3.-divisjon menn og 2.-divisjon kvinner står først på prioriteringslista for fotballens del. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det mener en halvveis oppgitt Erik Hustad om utviklingen som skjedde natt til onsdag. Da kom Norges Idrettsforbund med sin prioriteringsliste for hvordan de ønsker at en eventuell åpning av den nasjonale idretten skal skje. For fotballens del er ønsket at 3.-divisjonsavdelingene på herresida og 2.-divisjon kvinner skal prioriteres i denne fasen. Det er også noe som Skånland-kapteinen har notert seg. Samtidig er innholdet i dokumentet noe som ikke gjør mye med oppgittheten som har innarbeidet seg utover denne sesongen.

– I mine øyne er dette stort sett det samme som kom ut i fra mandagens pressekonferanse, sier Hustad.