Godkjent som toppidrett. Eliteserien venter på Harstad

Eliteserien i innebandy starter som planlagt i september. Harstad må trolig begynne uten å spille en eneste treningskamp.

Eliteserien i innebandy får klarsignal til å starte så fort Harstads smittevernsprotokoll er godkjent. De øvrige ti klubbene har alt på plass. Her fra kampen Harstad-Tunet forrige sesong. Erling Larsen Dahl og Toms Niedre gratulerer Mika Heikurainen med skåring.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Generalsekretær Tomas Jonsson i Norges Bandyforbund bekrefter at eliteseriene i innebandy er godkjent som toppidrett. Den kan igangsettes under samme forutsetning som er gjeldende for 1.-divisjon i fotball for kvinner, altså med en lettere utgave av smittevernsprotokollene enn den toppfotballen må forholde seg til.

– Ti av klubbene har fått på plass retningslinjene for smittevernsbestemmelsene. Vi venter på dokumentasjon fra Harstad. Målet vårt er å sette i gang eliteseriene som terminfestet, altså 12. september for menn, sier Jonsson.