Ventetida endelig over. Sesongens første fotballkamp i Harstad ble spilt mandag

Sesongens første avspark for barnefotballen ble tatt mandag. – Dette har vi sett fram til i snaut ett år.

INNSATS: Casper Robertsen prøver seg på et skudd for Brage Trondenes under press fra Grovfjord/Santor-forsvarer Sverre H. Berg. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det sier trener for Brage Trondenes 10-årslag, Simen Høybakk. For første gang siden laget satte punktum for 2019-sesongen, var de igjen i gang med en hektisk sesong. Førster motstander var Grovfjord/Santor. Duellen på Kraftløkka var den første for lokale lag i aldersbestemt sammenheng i årets spesielle sesong. Foran rundt 50 tilstedeværende på arenaen, viste begge lag at de var lystne på å endelig kunne vende tilbake til hverdagen med fotballkamper.

– Vi har drevet på med treningsaktivitet siden sesongslutt i fjor. Tilbudet har gått gjennom hele fellesferien. Samtidig har det vært krevende å motivere spillerne, uten å ha en kamphverdag å lokke med. Derfor hadde nok mange av spillerne gledet seg veldig til denne kampen, sier Høybakk om møtet med motstander Grovfjord/Santor.