Helene med gode opplevelser på nasjonalt løp og leir: Orienterer seg mot fotballdrøm

Helene Alsos Höglin løp inn til premie i det nasjonale hovedløpet i orientering uka etter fotballdebuten i 1.-divisjon for Medkila.

FANT FRAM: Helene Alsos Höglin i aksjon under hovedløpet for ungdom i Lørenskog. Hun fikk premieplass på sprinten, men ble diskvalifisert på langdistansen etter å ha stemplet på feil førstepost. Foto: Terje Pettersen, Hovedløpet 2020 

sport

16-åringen er tilbake i Harstad etter hovedløpet for 2020, samt en landsleir for orienteringsløpere i begynnelsen av uka. Alsos Höglin var sammen med klubbkameratene Jørgen Eliseussen-Skalle, Niklas Kristensen og Gjermund Osdal fra Harstad Orienteringslag i Lørenskog fra forrige fredag.

– Det er veldig gøy når nesten 400 løpere fra hele landet kan samles; ikke minst for oss fra nord der vi er få. Jeg har jo som regel bare to-tre i min årsklasse i løp her hjemme, sier Alsos Höglin.