Fotballsommer:

Fotballglede på nylagt gress

Elias Eriksen var synlig fornøyd med å ta del i mandagens fotballmoro på et strøkent underlag.

TRIVDES: Elias Eriksen (9) fant seg veldig godt til rette under årets Fotballsommer i regi av Landsås. Han var blant de første som fikk prøve ut Landsås kunstgress. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det var han ikke alene om. 15 unge fotballspillere i alderen 8–12 år så ut til å finne seg godt til rette under arrangementet. Og en strålende opplagt 9-åring fant seg godt til rette med sine driblinger, finter og skudd.

– Fotball er noe som jeg trives med og som er kjempeartig. Derfor var det aldri noen tvil om at Fotballsommer var noe som jeg ønsket å være med på. For fotballen er noe som jeg bruker mye tid på. Jeg prøver på å spille et par timer hver dag, sier HIL-gutten.