Langskuddene ble avgjørende i Medkilas tredje strake seier:

Fikk beskjed om å skyte

Medkila tok sin tredje strake seier borte over Fart søndag.

Målskårere: Kim Dolstra, Sara Berntsen og Ida Fossem noterte seg på skåringslisten i Medkilas 3-1-seier over Fart søndag. Fossem og Berntsen skåret på hver sine langskudd, imens Dolstra sikret seieren sent etter skåring på hjørnespark. Medkila har dermed tre strake seire i årets 1. divisjon og ligger på andreplass bak Stabæk på tabellen. Foto: privat 

sport

Topp og bunn i 1. divisjon møtte hverandre til dyst på Fart kunstgress søndag ettermiddag. Kaptein Ida Fossem sendte bortelaget i ledelsen i det 34. spilleminutt etter en meget god enkeltprestasjon. Kapteinen driblet seg forbi en motspiller før hun skjøt i nærmeste kryss fra utenfor sekstenmeteren. I andre omgang utlignet Farts Sara Johansen i det 65. spilleminutt på et hjørnespark, før Sara Berntsen klinet til fra langt hold og sendte Medkila tilbake i ledelsen. Midtbanespillerens første Medkila-skåring kom i det 81. spilleminutt. Rett før slutt punkterte midtstopper Kim Dolstra kampen i det 88. spilleminutt.


Se Fossems drømmetreff og Dolstras nådestøt

Her ser du noen av sjansene og mål fra kampen Fart-Medkila.


Første Medkila-skåring

Sara Berntsen skåret sitt første mål for Medkila.