Syklet inn til 30. plass under NM i Skien:

– Jeg har fin progresjon

Harstadværing Hans Magnus Eldby Dahlslett ble topp 30 under lørdagens temporitt i Skien.

NM: Harstadværing Hans Magnus Eldby Dahlslett syklet inn til en 30. plass under lørdagens NM-temporitt i Skien. Foto: Pål Westgaard 

sport

Som en konsekvens av korona blir NM organisert litt annerledes fra tidligere. Lørdagens temporitt ble dermed det eneste rittet som ble syklet. Eldby Dahlslett hadde forhåpninger om å nærme seg en topp 20-plassering, men sier seg helt ok fornøyd med prestasjonen lørdag.

– Det var et 35 kilometer lang temporitt i et ganske kupert terreng. Jeg føler at jeg kunne klart målsettingen min på en topp 20-plassering dersom jeg hadde hatt en helt konge dag. Jeg endte derimot på 30. plass og følte at det var greit i forhold til de kreftene jeg hadde. Jeg har fin progresjon, sier Eldby Dahlslett.