Har engasjert seg for en annen idrett etter fotballen ble redusert:

– Jeg foretrekker løping

HIL-spiller Truls Torblå har sett til alternativ trening etter korona ødela for fotballen.

Løpeøkter: HIL-spiller Truls Torblå har hatt mange løpeøkter etter at fotballen ble redusert av korona. Harstadværingen tror det vil bli vanskelig å kombinere de to idrettene når fotballen starter for fullt opp igjen. Torblå skal i utgangspunktet spille neste sesong for HIL i 4. divisjon, men har ikke proffkontrakt for øyeblikket. Foto: privat 

sport

Fotballspilleren som var i USA for å fullføre masteren sin i International business fikk plutselig reduserte treningsmuligheter som en konsekvens av nedstenging av treningssentre og andre lagidretter. Før Harstad-væringen fikk vende hjem begynte han sånn smått å løpe litt i USA.

– Det er den treningsformen jeg foretrekker. Etter at jeg startet med løpeøkter i USA ballet det seg bare på når jeg kom hjem. Jeg la merke til at løpemiljøet i byen har tatt seg opp og jeg hadde en kompis som dro meg med på noen økter, sier Torblå.