Tiril Jørgensen er nummer fem i Norgescupen etter første konkurransehelg:

– Min beste prestasjon

Tiril Jørgensen leverte virkelig varene mot proffene under Tour te Fjells.

Imponerte: Tiril Jørgensen leverte sine beste prestasjoner og resultater noensinne under Tour te Fjells. Det 20 år gamle sykkeltalentet er nummer fem sammenlagt i Norgescupen etter de fire første rittene, med flere profesjonelle syklister bak seg på resultatlistene. Foto: Hedda Kristiansen 

sport

Med en 8. plass, en 7. plass, en 6. plass og en 21. plass er Harstadværing Tiril Jørgensen nummer 5 sammenlagt i Norgescupen etter rittene under Tour te Fjells. Jørgensen mener at torsdagens åpningsritt var helgens tøffeste.

– Helgens første etappe var det hardeste rittet. Det var bakketempo og ganske flatt, men underlaget var grus. Så det var veldig krevende. Det var mye nerver med tanke på at det var første konkurranse. Samtidig som jeg ikke har fått testet meg mot noen andre damesyklister i år, sier Jørgensen.