Lokale spillere i aksjon mot hverandre i serieåpningen i 2. divisjon:

– Det blir en krig

Det blir et skikkelig nordnorsk rivaloppgjør mellom Alta og Tromsdalen i første serierunde i PostNord-ligaen avdeling 1 fredag.
sport

Alta får fordelen av å spille på hjemmebane i oppgjøret hvor både Harstad og Lødingen er representert. Tromsdalen som rykket ned fra OBOS-ligaen forrige sesong har nemlig tre Harstadværinger i årets tropp. Gabriel Andersen, Thomas Kind Bendiksen og Andreas Arntzen. Fra Lødingen er også Tobias Nygård Vibe i troppen. På Alta spiller harstadværingen Magnus Nikolaisen. Spillerne er klare på at det kommer til å bli en tøff kamp.

– Begge lagene har hatt en sesongoppkjøring preget av korona. Vi har bare hatt tre treningskamper og kjenner nok på at vi ikke er like godt forberedt som vi normalt sett ville ha vært. Jeg tror det kommer til å bli en kamp med lite finspill og mye rot. Det blir nok en krig utpå der, sier Tromsdalen-spiller Andreas Arntzen.