Storfint besøk i Sæteråsen ridehus:

Lærte av rytterlegende

Ekvipasjer fra hele regionen reiste langt for å lære av en høyt respektert ryttertrener.

LEGENDE: Med 50 år i ryttersporten er Heidi Skar (t.v.) en høyt respektert person i norsk ryttersport. Torsdag og fredag var Heidi Skar på plass i Anne-Rebekka Kulseng-Hansens ridehus i Sæteråsen for å kurse 12 ekvipasjer fra store deler av regionen. Foto: privat 

sport

Med sine mange sesonger som lagleder er Heidi Skar et velkjent navn i miljøet med legendestatus. Hun har mange år som deltaker i nasjonale og internasjonale konkurranser innenfor sprangridning, og nasjonale i dressurridning og feltritt.

Hun har vært med på å lage trenerutdannelsen i Norges Rytterforbund, og holder også en rekke kurs, både ridekurs og innen mental trening. Samtidig er hun også en velkjent kommentator innenfor idretten. Hun har kommentert i to OL for NRK, og har jobbet som fast hestesportkommentator på Eurosport siden år 2000. Med sine 50 år i idretten har hun satt sitt klare avtrykk på flere fronter.