Eli-Jeanette Olsen:

Kapteinen legger (snart) opp

En sesong til som hardtsatsende håndballspiller er hva HHK-kaptein Eli-Jeanette Olsen gir håndballkarrieren. Så lukkes døra for godt.

KLIPPE: Eli-Jeanette Olsen har vært en klippe og en bærebjelke i Harstad Håndballklubb i en rekke sesonger. Nå melder hun om at døra til kapittelet som omhandler 25 år som håndballspiller lukkes etter årets sesong. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det opplyser Olsen selv om før hun for alvor går i gang med det som er den viktigste sesongen på lenge. Etter å være en knivsodd unna å kvalifisere seg til nasjonalt seriespill i sesong etter sesong, har klubben endelig lyktes med å nå dette målet. Det skal også Olsen være med på.

– Ville hester kunne ikke ha forhindret meg fra å være med på dette opprykket. Dette har vi ønsket så lenge. Og vi har ikke spilt ordentlig håndball de siste årene. Nå skal vi endelig ta del i det gode selskapet, sier håndballprofilen fra Kvæfjord.