Barna storkoste seg med Tour of Norway for kids:

– Viktig med aktivitet

Mandag fikk barn opp til tolv år delta på Tour of Norway for kids.

Fornøyde: Thelma Pettersen og Julie Kvam Frønum var storfornøyde med mandagens Tour of Norway for kids. Foto: William Larsen-Nyborg 

sport

Arrangøren reiser rundt om i landet for å promotere sykkelsporten. Touren har tidligere i sommer vært arrangert i Narvik og Tromsø. Leder i Harstad Cykleklubb Bjørn Tore Woll forklarer viktigheten av å gi de yngste en forsmak på aktivitet og idrett.

– Det er viktig å engasjere til aktivitet. Dette arrangementet skal gjøre akkurat det. Fokuset vårt er utelukkende på at de yngste skal få ta del i idretten og få en god opplevelse. Det er ikke noe fokus på hvem som vinner eller sånne ting. Her handler det om å delta og gjennomføre, sier Woll.