Begivenhetsrik sesongdebut i Sandnes Ulf for Sander Finjord Ringberg:

Seier i defensiv rolle

Han har ikke spilt i en defensiv rolle gjennom hele karrieren. Men Sander Finjord Ringberg har allerede rukket å imponere som vingback.

GLEDE: Sander Finjord Ringberg kunne juble over at Sandnes Ulf startet sesongen med seier. Han forårsaket straffespark, men revansjerte seg med en herlig målgivende pasning til seiersmålet mot Øygarden fire minutter før full tid. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det kom fram etter at Finjord Ringberg entret kunstgresset hjemme på Øster Hus Arena etter halvspilt oppgjør i sesongåpningen mot Øygarden.

– Jeg har vært skadet en stund, og fikk muligheten til å spille 45 minutter. Jeg sliter med at jeg har en ankel som er i ferd med å falle av meg. I kampens hete og med adrenalinet innabords, går det bra. Men dagen etter er det ømt og vondt, sier Finjord Ringberg.