Dressurstevne i Harstad travpark:

– Samspillet er magisk

– Mange sier at man ikke kan kjøpe seg lykke, men det kan man faktisk. Det er bare å kjøpe en hest.

HARMONI: Dressurridning gir muligheten til et samspill mellom hest og rytter som er helt spesielt, mener mamma Anne Berit Dybvik Hansen og rytterne Frida Dybvik Hansen (i midten) og Nora Dybvik Hansen. Lørdag konkurrerte de under dressurstevnet i Harstad travpark. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Anne Berit Dybvik Hansen mens hun ser på at døtrene Frida Dybvik Hansen og Nora Dybvik Hansen fra Skånland Stall viser fram samspillet mellom hest og rytter under dressurstevnet i Harstad travpark. Under deltakelsen i det første dressurstevnet siden koronaviruset satte sitt preg på samfunnet, og også idretten ble stengt ned.

– Det er noe med samspillet mellom hest og rytter, og det samspillet som man opplever når det virkelig klaffer. Setter man det i sammenheng med alle de treningstimene som man legger ned, så er det noe helt eget ved akkurat dette, sier de tre bladene Dybvik Hansen.