– «Uvirkelig» er en dekkende beskrivelse for oss i øyeblikket

Tor Anders Hustad skjønner lite av at det ikke gis tillatelse for verken trening eller oppstart i lavere divisjoner.

FRUSTRERT: SOIF-trener Tor-Anders Hustad skjønner lite av at breddefotballen fortsatt skal settes på vent. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Treneren for Skånlands 3.-divisjonslag har ventet lenge på at man skal kunne sette i gang treningsaktivitet med kontakt, og se fram til en sesongåpning. Tidligere har det vært snakk om å sparke i gang årets 3.-divisjonssesong 8. august. Men etter at partene igjen har møttes, avvises en slik oppstart på dette tidspunktet. Den skyves derimot ut i det blå. Og etter at neste møtetidspunkt for partene er satt til 10. august, vil det ikke skje noe i denne saken før tidligst da.

– Dette er uvirkelig og lite logisk, sier Hustad om dagens utvikling i saken.