Harstad Cykleklubb:

Skal lære av Sebastians BMX-stunt

Stian Kristoffer Evensen håper på at en høytsvevende Sebastian Aslaksrud skal plante frøet som skaper BMX-feber i Harstad.

BMX-FEBER: Stian Kristoffer Evensen og Harstad Cykleklubb har for første gang hentet inn den nasjonale BMX-eneren Sebastian Akselrud. Han skal hjelpe til med å promotere Harstads World Cup-arrangement i august og å spre BMX-feber hos klubbens syklister. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Prosjektlederen for utviklingen av Harstad Sykkelpark har nemlig hentet 27-åringen fra Råde til Harstad for en grunn. For Aslaksrud er ikke bare en vanlig influenser. Han utgjør nemlig også kremen av BMX-syklister som befinner seg innenfor våre landegrenser.

– Jeg har sett en del på BMX-sporten og konkurranser som de er involverte i. Slikt er noe som virkelig tar pusten ifra meg, sier Evensen, og utdyper sitt resonnement: