Dropper sommerkonkurranser

Iver Koppen dropper konkurransene i sommer for å kunne fokusere på NM til høsten.

Iver Koppen (nærmest) har planene klare for høsten. 

sport

Den lokale sprinteren Iver Koppen fokuserer for fullt mot høstens store mål i det som har vært en merkelig sesong for friidrettsutøveren fra Hagan, som representerer Bærum-klubben Tyrving IL. Det er høstkonkurransene junior-NM og senior-NM som står som hovedmål. Samtidig velger Koppen å ikke konkurrere i sommer.

– Med den spesielle våren som vi har hatt, så har det vært vanskeligere å trene skikkelig. Samtidig har jeg også vært litt stram i en legg. Med sommerjobb i Harstad er det også vanskelig å reise for å delta på stevnene sørpå. Men det er ikke dramatisk. Jeg føler meg fresh og fin i kroppen, og ser fram til høstens konkurranser, sier Koppen.