– Bør ha endring i ledelsen

– Om stemningen som jeg opplevde på generalforsamlingen er daglig kost, så har man et alvorlig problem.

GIFTIG: Knut Bjørklund var deltaker under årsmøtet i Sollifjellet Alpinsenter torsdag 11. juni. Det som den erfarne tidligere idrettslederen ble vitne til her, ga ikke noen god følelse. – Det var et møte som var preget av dårlig stemning, og avslørte stor avstand mellom Harstad Alpinklubb og Sollifjellet Alpinsenter. Om dette representerer stemningen til daglig, bør det endringer til i persongalleriet hos ledelsen. Det overskygger utviklingen i øyeblikket, sier Bjørklund. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det sier den erfarne og frittalende tidligere idrettskretslederen Knut Bjørklund, og hentyder til årsmøtet i Sollifjellet Alpinsenter for en drøy uke siden. Han møtte på generalforsamlingen med et mandat fra andelseierne i form av Ola Eidberg. Han er far til styrelederen i Sollifjellet Alpinsenter. Ettersom møtet skred fram, var det helt tydelig for han at stemningen mellom deltakerne under årsmøtet var anstrengt.

– Dette var et møte hvor stemningen var giftig, sier Bjørklund om situasjonen i Sollifjellet Alpinsenter.