Avslutning to dager til ende

Tøffe håndballøkter, treningsforedrag og bankett med dekket langbord. Lia Brages todagers håndballcamp satte klubbens 13-åringer i sentrum.

LAG: Lia Brage hadde god oppslutning om sin håndballcamp. Foran: Elle Triumf Pedersen. Rad to fra venstre: Amund Henningsen, Vetle Minde Olsen og Johanne Reppen Mjørlund. Tredje rad fra venstre: Teodor J. Henningsen, Theo Solheim Bergersen, Amalie Krøtø Thunberg og Malene Ytterstad-Sofienlund. Fjerde rad fra venstre: Sander Robertsen, Ingrid Breistrand Tande, Aurora Paulsen Sæbbe, Rakel Marlen Myhre Ørnsrud, Emma Lund Dowrick, Amund Røkenes, Markus Ytterstad-Sofienlund, Benjamin Vik og Emilie Bøckman. Emma Louise MacGuire, Max Olsen, Truls Hognestad, Odin Hansen Skaugerud og Henrik Mikkelsen Ervik var ikke til stede da bildet ble tatt.Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det er hva som danner rammeverket for hva håndballklubben Lia Brage arrangerte for sine unge håndballspillere mandag og tirsdag i Seljestadhallen. For primus motor, Karianne Ytterstad, var det viktig å ikke la koronavirusets inntog sørge for at håndballsesongen ble avsluttet da halldørene ble smekket igjen 11. mars. Sammen med Siv Olsen og Lisa Marie Hansen har hun vært sentral i utformingen av opplegget.

– Vi måtte stenge ned i mars med ganske mange gjenværende kamper i seriespillet. Så mistet vi også den store gulrota i form av Landsås Cup. Da ble det viktig for oss å ikke forlate årets sesong på denne måten, sier Ytterstad, mens hun ser på at 13-åringene jobber med å perfeksjonere sitt skuddpådrag.