Mer suksess for Sofie

Det snart ett år lange forholdet mellom Sofie Ingebrigtsen og hesten Backjack Bonanza er er solskinnshistorie.
sport

Den unge hesteieren Sofie Ingebrigtsen (snart 15 år) så fjorårets bursdagsgave, hesten Blackjack Bonanza, vinner for andre gang på tre starter under lørdagens travomgang i Harstad.

Anna tok over ansvaret for temperamentsfulle Sjøvoll Anna: Håper på penger i V75

Anna Jørgensen flyttet hjem og overtok ei hissig hoppe. To år senere begynner det å løsne – i tide før V75 på hjemmebane.


1. juni vant den for første gang, og da fortalte ht.no om den spesielle bakgrunnen til hest og eier. Sofie fikk til sin store overraskelse hesten i gave på 14-årsdagen 16. juli i fjor sommer. Siden den gang har hun brukt alt av fritid på hesten, som hun steller og trener sammen med Tina Lagesen.

Lagesen er fast kusk når Sofies hest er i aksjon. Lagesen vant også med Kor Kosen, og hadde tre øvrige trippelplasseringer. I det hele tatt ble det en minnerik dag også for Lagesen, som så sin øyesten Kringlers Viktor vinne V75-løp på Leangen før løpene begynte i Harstad. Lagesen er normalt i vogna bak Kringlers Viktor, men ble værende igjen i Harstad for å ta seg av andre stallhester.

Spurtet ned feltet og vant i V75: - Dyktige travfolk i Harstad, roser mesterkusk

Kringlers Viktor sjokkerte spillerne og vant som et 11.-valg.


Suksess ble også for Terje Jensens Hovtun Faks, som vant for andre gang på rad.

I tillegg fikk Harstad hjemmeseirer for Ane B. Johnsen med hennes egen Stina Mi, mens Linda Kristiansen kjørte familiehesten Gina W. til førsteplass.