Landslagsuttak gir hodebry. Andrea mener klubblaget må prioriteres

Andrea Pålsdatter Hunstad får fornyet tillit til talentsamlinga i Porsgrunn, men vil ta en prat med landslagstreneren før hun takker ja.

FAMILIE: Pappa Pål Rainer Røvik Johansen og lillebror Wulff Røvik Hunstad dro til Belgia for å få med seg landslagsdebuten til Andrea Pålsdatter Hunstad 1. november i fjor. Etter skaden i vinter, er Medkila-spilleren igjen tilbake i troppen.  Foto: privat

sport

Kvæfjerdingen, som spiller for Medkilas 1.-divisjonslag, ser utfordringer med samlingen, som kommer mellom seriekampene mot Amazon Grimstad 1. august og Stabæk 8. august.

Belastning

– Helt ærlig: Jeg er litt skeptisk til å delta. Det er viktig å avklare både med landslagstreneren og klubbtrenerne hvordan dette kan løses. Sesongen er i gang når talentleiren finner sted. For meg er det viktigste å hjelpe Medkila, og da kan jeg ikke komme utslitt til Stabæk-kampen, sier Pålsdatter Hunstad.