Ser lyst på oppgraderingen av fotballparken i Medkila

Arbeidet er i gang på Medkilabanen.

I GANG: Arbeidet med forbedring av lysanlegget på Medkilabanen er i gang, og neste fredag skal kunstgresset til pers. 

sport

Ut måneden og i juli skal Medkila Fotballpark AS gjøre store oppgraderinger på anlegg, som er hjemmebane for Medkila IL.

Første steg er utbedring av lysanlegget rundt Medkilabanen. Tirsdag startet arbeidet med å demontere reflektorer i stolpene. Etter planen starter montering av de nye lysene til helga. Dermed skal det bli enklere å spille fotball utover høsten enn tidligere etter flere år med dårlige lysforhold.

Dagens lys ble montert på 80-tallet, og har i mange år vært klar for utskiftning.

Neste prosjekt er kunstgressdekket. Det nåværende gresset på banen ble lagt i 2005, og etter 15 år med bruk skal det byttes ut med nytt gress. Dette arbeidet starter fredag 26. juni, og skal etter planen være ferdigstilt i løpet av juli.