Trekker forslag om å prioritere fotball i Idrettsbyen Harstad

Forslaget om å flytte fotball på topp, mens isidretter, turn og kampsport dyttes ned på lista, vil ikke bli realitetsbehandlet.

DEBATT: HILs opprinnelige forslag om å endre på rekkefølgen i anleggsprosjektet Idrettsbyen Harstad utgår, men leder Bjørn Ludvigsen vil ha diskusjon om hvordan Harstad stadion kan utvikles for toppfotball. – Det virker kanskje søkt å snakke om toppfotball med tanke på hvor HIL står, men forhåpentlig er vi snart tilbake nasjonalt, og byen har Medkila i 1.-divisjon, sier han. 

sport

Årsmøtet i Harstad Idrettsråd finner sted onsdag kveld. HIL har spilt inn sak om endring av prioriteringsrekkefølgen i anleggsprosjektet Idrettsbyen Harstad. Konkret ønskes utvikling av Harstad stadion løftet til førsteprioritet. Styreleder Bjørn Ludvigsen sier tirsdag ettermiddag at HIL vil trekke forslaget slik det ligger i sakspapirene.

– Vi ser at det kom skjevt ut, og har ikke et ønske om splitt og hersk i Idretts-Harstad. Vi får mest til ved å stå samlet, sier Ludvigsen