Ja-mannen ble tildelt ærespris

– Jeg tror aldri at jeg har hørt at han har sagt nei noen gang.

JA-MANN: Knut Solstad fikk Kilkameratenes ærespris under klubbens årsmøte. Alle foto: Ivar Hjelvik 

sport

Slik presenterte Finn Håkon Jørstad Knut Solstad, før han tildelte mannen IF Kilkameratenes ærespris på årsmøtet til Kilkameratene mandag kveld. Da var Solstad opprinnelig på jobb som ambulansearbeider, og var klar til å rykke ut på sekundet om det krevdes. Men heldigvis rakk Solstad å høre både presentasjonen, og å motta æresprisen.

Morten Opsal og Finn Håkon Jørstad fikk IF Kilakameratenes ærespris. 

– Knut er en ja-mann og en mann med en veldig gjennomføringskraft. Uansett om det er snakk om å kjøre langrennsløyper eller hva det måtte være, så er det aldri nei i hans munn. Han er en fantastisk mann å ha i klubben, sier Jørstad om kveldens første æresprisvinner.