Louise fikk fart på storfavoritten til slutt

Etter storskrell i første avdeling, holdt mange pusten i første avdeling, holdt mange pusten på Louise Vebostad Trudvangs vegne . Det løste hun med bravur.

VANT: Louise Vebostad Trudvang fikk fart på storfavoritten El Muro B.R., og vant som hun ville. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

For da den tidligere Harstad-eide hesten, Gomnes Birk, sørget for at det nesten ikke var kombinasjoner igjen på Harstad travpark, var det knyttet et stort ansvar til hennes oppsitt, EL Muro B.R. i dagens andre løp. Med 60 meter tillegg på strekhestene var det slett ingen enkel oppgave som Vebostad Trudvang stor overfor.

– 60 meter tillegg er mye. Men dette er en flyvemaskin. Og Trine og Frode Hansen har alltid sine hester godt forberedt når de kommer til start, sa Vebostad Trudvang til intervjuer Geir Jakobsen før start.