Mette Skau:

– Stor tro på Medkilas framtid

– Vårt trenerteam har aldri fungert bedre enn nå.

FRAMTIDSTRO: Mette Skau var imponert over hvordan det jobbes i klubbens sentrale organ, etter at hun opplevde sitt første årsmøte i klubben som deltaker. - Sportsplanen virker for meg som et meget godt stykke arbeid, sier Skau. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Mette Skau dagen etter at Medkila avholdt sitt årsmøte. Hun møter oss på kafé, og er klar for å snakke om hvordan hun opplevde tirsdagens årsmøte. Skau var blant de 40 som fant veien til Medkilas årsmøte tirsdag kveld. Da deltok den rutinerte veteranen på sitt første årsmøte for klubben. Her ble ønsket om å få fram flere egenproduserte spillere, og at overgangen fra breddefotball til toppfotball skal gå så smertefritt som mulig. Inngangen til debatten var fire unge spilleres historie om livet i a-lagsstallen over tre sesonger. Konklusjonen var at de mente at klubben må forbedre seg, slik at fremtidige unge talenter ikke sitter igjen med den samme opplevelsen.

– Jeg har tro på hvordan framtida vil bli for kvinnelaget. En viktig grunn til det er Margunn Haugenes og Roy Berntsen, sier Skau.