Medkila med årsmøte: – Viktig debatt å ta

Roy Berntsen mener at de fire tidligere Medkila-kvinnenes historie skaper en viktig og god debatt på årsmøtet.

TRO: Trener Roy Berntsen mente at diskusjonen som Rebekka Strøm-Hansen, Martine Olsen, Camilla Dyring-Hansen og Hedda Alice Jakobsen presenterte, var viktig.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Berntsen hadde forberedt seg godt, og leste opp en relativt lang forklaring på hva som er kriteriene for vurderingen til å kvalifisere seg for spilletid. Samtidig la han også vekt på hva som er med for å gi spilletid på toppnivået.

– Dette er ting som det skal være takhøyde for i en stor klubb som Medkila for debatter som dette. Brenner man inne med ting, så er det noe som man sier i fra om. Debatter som dette er noe som er nyttig. Og det er viktig å ta opp, sier Berntsen, før han utdyper sitt syn: