Gir råd før betent årsmøtesak: - Dropp følelser og hold dere til saken

Tidligere fotballandslagstrener og nåværende spillerutvikler i Hålogaland fotballkrets er redd debatten på Medkilas årsmøte kan spore av.

SPILLERUTVIKLER: Børje Sørensen håper årsmøtet i Medkila klarer å glemme det som har skjedd, og heller ser fremover og lager et langsiktig mål for klubbutvikling av spillere. 

sport

Børje Sørensen er spillerutvikler i Hålogaland fotballkrets. Han ønsker velkommen en diskusjon om hvilke ambisjoner Medkila skal ha for klubbutviklede spillere på toppfotballaget for kvinner. Teamet er en egen sak på årsmøtet tirsdag kveld. Saken er meldt inn fra foreldrene til fire spillere, som har trukket seg fra a-stallen for kvinner.

Kvartetten mener blant annet at de fikk manglende individuell oppfølging, ble tatt for gitt og opplevde kommunikasjonen som dårlig mellom trenere og spillere. I innspillet til årsmøtet bes det om at unge spillere skal gis den beste oppfølgingen klubben kan tilby.