Vil ha bort de hvite shortsene. Tirsdag skal årsmøtet avgjøre saken

Småjentelaget i Medkila ber om at klubbens shortsfarge endres før sesongstart.

ENDRING: Årsmøtet skal ta stilling til om shortsfargen til Medkilas hjemmedrakter skal endres til mørk farge. Styret foreslår at de røde shortsene til bortedraktsettet skal brukes både i hjemme- og bortekamper, og vil be fotballforbundet om tillatelse.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Saken kommer opp på tirsdagens årsmøte i fotballklubben. Forslagsstiller er et samlet foreldremøte til jentelaget med spillere født i 2007 og 2008.

Debatten om shortsfarge ble tatt nasjonalt da årsmøtet i Lillesand IL nektet å lytte til innspill fra jenter som spiller fotball og håndball i klubben. De ønsket hvite og gjennomsiktige shortser fjernet og erstattet med mørkere bekledning, men fikk nei.