– En drømmetur i midnattsola

– Mulighetene for fantastiske opplevelser ligger like utenfor stuedøra.

DRØMMETUR: Christian Magnussen, Vegard Vik, Joachim Ditlefsen Aas, Rune Pettersen, May Jørgensen Hass, Tor Christian Eilertsen, Tore Mikal Jenssen og Kennet Granås Johansen la ut på en sjelden midnattsoltur på tvers av Hinnøya sammen med fotograf Børge Hemming Hansen. Da de ankom Folkeparken lørdag morgen, hadde de gjennomført en midnattssoltur på 59 kilometer. Foto: Børge Hemming Hansen 

sport

Det sier Tor-Christian Eilertsen etter at han har opplevd en helt spesiell tur med ski på beina. For mens andre valgte å sove bort den nyankommede sumarnatta, var det vårsøg på ski for Eilertsen og ni andre. For de søkte en spesiell opplevelse da de fredag rullet inn på parkeringsplassen i Kanstadbotn.

– Det var nå at forholdene virkelig lå til rette for å kunne gjennomføre en skitur som er akkompagnert av midnattssola, mens man tilbakela kilometer på kilometer over Norges største øy med Folkeparken som endestasjon, sier Eilertsen, før han utdyper: